4 redenen om te leren via een online auto theorie cursus


Wat zijn de voordelen van een online cursus ten opzichte van een dagcursus? Waarom zou ik moeten kiezen voor een online cursus in plaats van leren uit een boek? Dit zijn vragen die wij regelmatig krijgen van mensen die geïnteresseerd zijn in onze online auto theorie cursus. In dit artikelen zullen wij de 4 belangrijkste redenen geven voor het leren van via een online cursus.

1. Stream waar je wil, wanneer je wil, hoe vaak je wil

Een groot voordeel van de online cursus is dat je niet meer gebonden bent aan de tijden van een dagcursus. Dat lijkt misschien iets kleins maar in feite scheelt dat een hoop! Je hoeft geen hele dag vrij te nemen van school of werk. Daar voor in de plaats kun je de cursus lekker streamen, laag op de bank.. 

Enkele andere voordelen van online stream:

  • Je kunt de cursus op elk platform bekijken: computer, tablet, smartphone (iOS en Android).
  • Binnen de tijdsduur van je gekozen pakket kun je de cursus zoveel streamen als je maar wilt.
  • Zolang je een WiFi verbinding hebt of beschikt over voldoende data kun je de cursus streamen waar je wil. 

2. Het scheelt tijd, geld en energie

Het streamen van de online cursus bespaard je enorm veel van de meest waardevolle valuta, namelijk: tijd.

Denk maar eens aan de tijd dat je het scheelt om met het openbaar vervoer naar de cursus locatie te komen (en terug). Zeg maar dag tegen het gezeik van lange reisafstanden en weg regenen op verlaten bushaltes. 

Aanvankelijk van welk pakket je kiest is de online cursus vaak vele malen voordeliger dan een dagcursus. Voor slecht €69,95 kun je het Premium Pakket kopen en kun je voor 4 dagen zoveel streamen als je maar wilt. 

3. De online cursus is altijd up-to-date

Het grootste en tegelijkertijd zeer belangrijk verschil tussen onze online cursus en leren uit het boek is het feit dat boeken vaak achterhaald zijn. Een boek printen en publiceren kost niet alleen veel geld. Het is ook extreem tijdsintensief. Dus voor een paar 'enkele nieuwe verkeersregels' wordt er niet zo snel een nieuwe oplage gedrukt.  

Maar deze 'enkele nieuwe verkeersregels' kunnen wel het verschil betekenen tussen slagen of zakken! 

Dit probleem hebben wij niet met onze online cursus. De flexibiliteit van het in -en uitvoeren van nieuwe vragen is ingebouwd in het productie proces. Dus zijn er nieuwe vragen? Hoogst waarschijnlijk hebben wij die al verwerkt in de cursus, terwijl jij nog een boek uit 2012 aan het lezen bent. 

4. Besteed extra aandacht aan de onderdelen waar jij moeite mee hebt

Sowieso is onze cursus 100% examen gericht. Dat betekent dat wij voor jou het onderscheid hebben gemaakt tussen de hoofdzaken (belangrijk) en de bijzaken (minder belangrijk). Het is van groot belang dat je de belangrijkste verkeersregel begrijpt. Met de nadruk op begrijpt.

Je hebt er niets aan om het simpelweg alleen te onthouden voor het examen zodat je het daarna weer kunt vergeten. Want zolang je de verkeersregels écht begrijpt zul je voor de rest van je leven een veilige bestuurder zijn. Dat is wel zo fijn voor alle weggebruikers en je moeder, die tenminste met een gerust hart kan gaan slapen als jij in de nacht in het verkeer zit. 

Ongetwijfeld zullen er onderdelen zijn die lastiger vindt dan andere. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt om door de hoofdstukken te bladeren. Op die manier leer je in eigen tempo.